Skip to content

About me

July 19, 2008

Welcome to my weblog. I’m a Malaysian. Most of my writing in Malay Language but soon I’ll also writing in English. I’m really hope that we can share our experiences in this simple weblog.

Visit my English blog Semuanya Contest, Semuanya Twitter & GoKuat.
I’m also make little money with blogging @ Online Income and those who have twitter account consider to make money with twitter @ Make money with twitter

You can connect with me via social media sites at Twitter, FriendFeed and LinkeIn

Thank you.

Selamat datang teman-teman Twitter,

Aku warganegara Malaysia. Pernah bekerja dengan kerajaan dan swasta. Sekarang buat bisnis sendiri ..yang simple-simple tapi untung lebih. Dulu pernah juga ambil projek besar-besar ingat untung lebih tapi emmmm….banyak yang keluar atas dan bawah

Sekarang lebih fokus nak besarkan anak-anak..bukan mudah…ini pun kira mujahadah..dengan pelbagai teknologi dan media yang boleh mempengaruhi pembesaran anak-anak kita.

Semuga kehadiran aku di dunia blog ni menambah ceria lagi hidup aku….

Selamat melawat blog yang simple ni dan kalau ada masa lawat juga Al-mukjizat, Segalanya Tentang Twitter, Cara Mudah Buat Blog dan GoKuat.

Aku juga dapat sikit income. Jom lah join sama-sama @ Online Income

Kepada yang nak menang HADIAH hebat joom join Contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL.

Sila tinggalkan komen tanda dah melawat blog ni dan setiap komen bernilai Rm0.20. ANDA juga boleh memenangi berbagai hadiah dengan meninggalkan seberapa banyak komen. Untuk detail klik @ Insentif Komen.

Teman-teman boleh hubungi Aku di denaihati[a]yahoo dot com atau Twitter, FriendFeed and LinkeIn

Salam sukses.

Terima kasih.
Denaihati

Iklan : Cubalah keberkesanan MINYAK DARA HABBATUS SAUDA kami yang diproses dari perahan pertama menggunakan ORGANIC COLD PRESS serta dikawal mutu pengeluarannya sila klik @ PESANAN dan kepada yang nak jadi agen klik @ Rakan Usahawan SaudaCare atau sms dengan menaip ANSAR  INFO hantar ke 36553.

Achives :

1. Jan 2009
2. Feb 2009
3. Mac 2009
4. Apr 2009
5. May 2009
6. Jun 2009
7. Jul 2009
8. Aug 2009
9. Sept 2009
10. Oct 2009
11. Nov 2009
12. Dec 2009

Alexa Ranking

Total Visitor
Hit Counters
Page Rank

Display Pagerank

Blog Value

My site is worthRM 90,727.06Your website value?


SEO Detail

COMMUNITIES

BlogMalaysia.com
Carta Top Blog Ukhwah.com
Topblogs @ iLuvislam
All Malaysian Bloggers Project

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: