Skip to content

Stokin Wudhu Perempuan

March 5, 2009

Pernah tengok stokin wudhu atau di Indonesia di panggil kaos kaki wudhu untuk muslimah. Stokin ini dibuat khas untuk muslimah (ada juga untuk muslimin) bagi memudahkan mengambil wudhu apabila kita dalam perjalanan. Muslimah hanya perlu menarik hujung stokin ke atas tanpa perlu membuka keseluruhan stokin apabila mengambil wudhu.

Aku rasa ini produk yang unik dan mempunyai pasaran yang sangat besar di Malaysia dan juga di seluruh dunia. Bayangkan berapa juta Muslimah di Malaysia dan di seluruh negara Islam di dunia.

Semuga stokin wudhu ini akan menjadi pendapatan sampingan yang hebat di zaman resesi ekonomi dunia ni.

Stokin wudhu mempunyai 3 pilihan, warna hitam, krim dan putih. Saya berazam untuk berniaga cara Nabi. Saya mendapat stokin wudhu pada harga RM6, pembeli boleh membeli dengan harga yang tuan suka dengan menambah sedikit keuntungan kepada saya dan ditambah kos pengiriman mengikut tempat. Jika berminat sila sms ke +60196070736.(Harga sepasang stokin wudhu di Malaysia RM11, Singapore dan Brunei $5 dan International USD3).

Kepada yang berminat nak beli dengan harga yang lebih murah atau menjadi agen-agen kecil-kecilan dengan modal yang rendah sila lawat blog Anisha Online Mall. Tak cuba tak tau kan….dah cuba baru merasa.

~Terima Kasih~
Hydir-KBsoccernet
Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: