Skip to content

About Me

April 8, 2009

Yang Terbuku Di Hati

ā†‘ Grab this Headline Animator

Selamat datang teman-teman,

Aku warganegara Malaysia. Pernah bekerja dengan kerajaan dan swasta. Sekarang buat bisnis sendiri ..yang simple-simple tapi untung lebih. Dulu pernah juga ambil projek besar-besar ingat untung lebih tapi emmmm….banyak yang keluar atas dan bawah

Sekarang lebih fokus nak besarkan anak-anak..bukan mudah…ini pun kira mujahadah..dengan pelbagai teknologi dan media yang boleh mempengaruhi pembesaran anak-anak kita.

Semuga kehadiran aku di dunia blog ni menambah ceria lagi hidup aku….

Selamat melawat blog yang simple ni dan kalau ada masa lawat juga Al-mukjizat, Segalanya Tentang Twitter dan GoKuat.

Aku juga dapat sikit income. Jom lah join sama-sama @ Online Income

Sila tinggalkan komen tanda dah melawat blog ni dan pasti Aku lawat blog teman-teman kembali.

Teman-teman boleh hubungi Aku di denaihati[a]yahoo dot com atau Twitter, Facebook, FriendFeed and LinkeIn

Untuk membaca isi hati Denaihati Yang Terbuku sila terus ke Yang Terbuku Di Hati

Salam sukses.

Terima kasih.
Denaihati

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.


Advertisements
One Comment leave one →
  1. April 8, 2009 2:51 am

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: