Skip to content

Contest

April 26, 2009

Baru ni aku lancarkan blog Semuanya Contest. Ada 2 strategi kenapa aku buat blog contest ni iaitu :

1. Nak kumpulkan contest online dan offline yang ada di local dan international.
2. Boleh lah aku join adsense google sebab ni blog English.

Aku merancang untuk organize Contest sendiri di blog ini insyallah minggu depan. Contest ini terbuka untuk semua blogger Melayu di seluruh dunia. Insyallah hadiahnya bernilai RM500 atau mungkin lebih. Hadiah yang aku nak offer cash dan produk.

Kalau ada sesiapa berminat nak sponsor hadiah memanglah sangat dialu-alukan. Insyallah bagi yang sponsor hadiah, aku akan letak link dan banner kat blog ni. Yang berminat boleh tweet terus @ denaihati atau boleh email atau tinggalkan komen.

Kepada yang suka nak buat duit online jom tengok Online Income

Terima kasih kepada sponsor

1. HoneyBagus – 1 Kotak Minuman Honey Apel 3
2. MyCadar – 2 pasang stokin wudhu
3. Indocontest – iklan banner 125×125 selama sebulan di Indocontest.com
4. Emilayusof.com – Personalised RSS Dolly
5. NoaSauda.com – 1 botol NoaSauda

~Terima Kasih~
Ibnmasir – Lepaq sambil berpiQir
Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: