Skip to content

Hadiah Seks Setiap Hari & Gambar Bogel Elizabeth

May 9, 2009

Aku jumpa cerita best ni kat blog TintaRestu. Banyak yang boleh kita ambil pengajaran dari cerita ni.

RALEIGH – Seorang eksekutif perhubungan awam (PR), Charla Muller memberikan hadiah istimewa kepada suaminya iaitu hubungan seks selama 365 malam, dua tahun lalu, lapor sebuah akhbar semalam.
Charla, 42 dari Carolina Utara, Amerika Syarikat (AS) turut menulis sebuah buku menceritakan pengalaman tersebut.

Hadiah istimewa itu ditawarkan ketika suaminya menyambut ulang tahun kelahiran yang ke-40 tahun. Wanita itu berkata, pada awalnya, Brad menyangka dia hanya bergurau dan menolak pelawaan itu tetapi selepas sebulan melakukan seks, suaminya mula menggemari rutin mereka.“Kadang-kala saya terlupa mencukur bulu kaki dan nafas saya pula berbau tetapi Brad tetap menganggap saya seksi dan gembira ketika berasmara dengan saya pada setiap malam,” kata wanita itu.Menurutnya, seks pada setiap malam menjadikan hubungan mereka bertambah akrab.Bagaimanapun, menjelang bulan ketiga, Brad mula menunjukkan tanda-tanda keletihan dan menolak pelawaan untuk bersama.“Kita sudah melakukannya untuk 88 hari berturut-turut dan saya keletihan, Kita boleh melakukannya semula pada malam esok,” kata lelaki itu.
Menurut Charla, seks pada setiap hari berupaya melenyapkan tekanan kerja suaminya.

 2-3 hari lepas pulak kecoh katanya gambar bogel terbaru Elizabeth Wong sang ADUN PKR Bukit Lanjan bertajuk Welcome bak Elizabeth Wong! So when are you leaving again? More nude pictures of Elizabeth Wong Are here tersebar di blog di luar negara. Mungkin dia pun amalkan seks setiap hari tu yang nampak bertenaga je.. tapi katanya pak we Melayu Eli dah lari ke Batam. Politik ni macam-macam boleh jadi..master main yang buat kerja, hati blogger dan rakyat terus panas di permainkan…siapa punya kerja ya tu..mungkin BN..dah tak mustahil juga PAKATAN sendiri yang buat. DSAI kan master perang saraf yang dia belajar semasa menuntut dengan Chedet.

Aku ingat nak bincang-bincang dengan wife supaya dia hadiahkan seks setiap hari untuk aku (kecuali waktu bendera merah) supaya melenyapkan tekanan aku melihat politik Malaysia ni…..tak nak cuba ke???

~Terima Kasih~
Nazra – Dunia Kepunyaan Nazra
Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: