Skip to content

Pilih Username Facebook ANDA!!

June 15, 2009

Anda ada akaun Facebook ke??  Kalau belum joom lah join. Aku dah join Facebook beberapa bulan yang lalu. Yang best Facebook ni boleh link terus dengan blog dan twitter. Facebook ni memang sedang menjadi gelombang besar di Asia terutama golongan Wanita.

Mulai hari ini, anda boleh memilih unique Facebook profile URL! Kalau sebelum ni memang panjang sehingga aku pun malas nak promosi: http://www.facebook.com/profile.php?id=SOME_NUMBERS? Panjang betul susah nak ingat.

Mulai sekarang Anda boleh daftar URL sendiri yang unik, apalagi buatlah sekarang di http://www.facebook.com/username/. Cepat sebelum orang lain ciluk username Anda..tapi fikir betul-betul sebab kalau dah buat tak boleh tukar beb!!!

Bagi yang belum join aku joom join Facebook aku @ Denaihati.

~Terima Kasih~
Zul’s Blog
Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: