Skip to content

Digital Camera

July 6, 2009

Aku rancang nak beli Digital Camera baru saja nak menambah koleksi yang dah ada. Jenama Camera yang menjadi koleksi aku tak lain tak bukan Sony. Tapi sebelum nak membeli aku nak menyahut cabaran zonartis.com yang menganjurkan contest dengan hadiah Digital Camera. Ramai juga yang dah join contest ni jadi aku pun nak menambah kemeriahan manalah tahu kot ada rezeki menang Digital Camera jadi tak payahlah nak beli yang baru.

Aku ni memang minat dengan Camera ni, kalau dulu memang rajin berjalan mengambil gambar terutama gambar tentang keunikan alam semesta ni. Dengan mengambil gambar-gambar kejadian alam ini lebih mendekatkan kita kepada Pencipta yang Maha Agung, Allah swt.

Contest Digital Camera anjuran zonartis.com di sponsor oleh blogger hebat World of Azizwan dan Gambarhehe. Kepada teman-teman yang belum join joom lah kita ramai-ramai join, lawat zonartis.com untuk mengetahui cara-cara nak menang Digital Camera.

~Terima Kasih~
Azizan – Tin Susu87
Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: