Skip to content

Bercerai Kerana Seks

July 7, 2009

2-3 hari lepas aku ada baca artikel kat Metro tentang cerai berai ni. Salah satu faktor perceraian adalah seksual. Sebelum nak teruskan aku nak minta maaf sebab apa yang aku nak tulis ni mungkin sesuai untuk 18 tahun ke atas.

Biasanya kita akan kaitan masalah seksual ini dengan lemah tenaga batin tetapi sebenarnya perceraian akibat masalah seksual bukan sahaja masalah lemah tenaga batin tetapi juga kerana seks ganas, kasar, lesbian dan homeseksual.

Ada isteri mengadu suaminya tidak menyentuhnya sepanjang 2 tahun perkahwinan dan apabila diselidik, rupa-rupanya si suami gay dan ada hubungan dengan lelaki lain. Ada kes suami suka meliwat isteri dan memasukkan botol mineral dalam kemaluan isteri. Baru-baru ini seorang isteri memohon cerai kerana suaminya yang lemah tenaga batin selepas kemalangan mendera seks dengan memasukan carrot atau terung dalam kemaluan isterinya.

Ada isteri meminta cerai kerana si suami hanya mampu beraksi selama 2 minit meskipun mereka sudah ada 7 orang anak. Kes paling mengejutkan apabila se isteri berzina dengan penjaga lif sebuah hotel di Makkah ketika dia mengerjakan haji kerana tidak mampu menahan gelora nafsu dan meminta cerai sekembalinya ke Malaysia.

Tak kurang juga ramai suami-isteri yang ada pasangan gelap atau pasangan launch hour dimana ketika launch hour mereka mengambil kesempatan beraksi tanpa dapat dikesan oleh pasangan mereka yang berada di lokasi kerja yang lain atau di rumah. Kebanyakan mereka bukanlah pasangan kekasih tetapi saja berseronok untuk merasa selera seks yang berbeza.

Kepada lelaki dan wanita yang lemah tenaga batin jangan bersedih ada pelbagai cara, teknik yang betul dan tips boleh membantu untuk selesaikan masalah ANDA kan ALLAH dah janji setiap penyakit ada ubatnya. Ada pasangan yang bermasalah kerana tidak ada masa yang sesuai untuk bersama, jadi fikirkan untuk seks di pagi hari yang juga bagus untuk kesihatan berdasar kajian pakar.

~Terima Kasih~
x-pkr – x-pkr
Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: