Skip to content

Menunggu pelawat ke 22,222

July 14, 2009

Alhamdulillah ni posting aku yang ke 100..rasanya baru semalam aku ngeblog ni. Tapi tak boleh lawan calon Weblog Popular 1Malaysia emilayusof.com yang dah buat 1000 posting…bilalah aku nak cecah angka tu?? emila pun baru lancarkan online stornya yang menjual pelbagai kad ucapan yang unik

Terima kasih kepada 5577 studio yang telah beri award kepada Denaihati. Ini adalah award pertama untuk blog yang tak seberapa ni. Award ini pasti menambahkan semangat lagi untuk terus menulis.

Alhamdulillah juga semakin ramai blogger yang join contest Weblog Popular 1Malaysia untuk merebut hadiah berjumlah RM5,000 yang disponsor oleh Saudacare.com dan Anisha Online Mall. Saudacare.com pun baru lancarkan program affiliatenya yang berminat bolehlah join free je. Dalam suasana kegawatan ekonomi ni sapa yang tak nak RM5,000 tapi masih tak boleh lawan 11 Hadiah dari DS Najib sempena 100 hari pentadbirannya.

Aku juga sedang menunggu pelawat yang ke 22,222. Aku dah janji ada hadiah untuk pelawat yang ke 22,222. Kepada pelawat yang bertuah itu akan dapat token bernilai RM20 cuma pelawat yang bertuah itu perlu buat posting di blognya dan copy pastekan visitor counter yang menunjukkan angka 22,222.

Semuga blog ini terus bercahaya menerangi diri aku dan teman-teman yang tak henti-henti datang dan pergi…Insyallah.

Fadhilat Amal : Hazrat Abu Hurairah meriwayatkan bahawa Rasulullah saw bersabda “Sesiapa membaca sepuluh ayat darpada Al-Quran pada satu malam maka dia tidak akan dikira di kalangan orang yang lalai daripada mengingati Allah”

~Terima Kasih~
Azizwan – World of Azizwan
Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: