Skip to content

RM5,000 menunggu ANDA.

July 19, 2009

1. Aku suka betul dengan beberapa cadangan dari teman-teman blogger di entri Anak Tak Suka Makan Sayur. Aku masih menunggu cadangan dari mama-mama blogger yang pasti ada banyak pengalaman dengan kerenah anak-anak manja kita ni. Aku akan buat special entri umtuk semua cadangan yang bagus untuk dikongsikan dengan teman-teman yang lain.

2. Alhamdulillah sehingga hari ini sudah ada 21 peserta contest Weblog Popular 1Malaysia (cuma link dari blog lubukduit tak dapat dikesan). Majoriti peserta contest hanya mempromosi contest dan belum mencalonkan blog untuk Weblog Popular 1Malaysia, baru ada 7 pencalonan Weblog Popular 1Malaysia dan pencalonan tertinggi diterima oleh EmilaYusof.Com. Kalau mengikut google.com.my ranking yang paling maintain sekali adalah mom bloggers planet yang lain tu berubah-ubah setiap hari. Senarai peserta contest dan pencalonan ada aku link kan di side bar blog ini, jika ada yang tertinggal jangan lupa tinggalkan message atau komen ya!!. Yang belum join joom join RM5,000 sedang menunggu ANDA.


3. Kalau Azizwan letakan jumlah income yang beliau perolehi dari online, aku bercadang nak senaraikan teman-teman yang dapat total income mengikut ranking dari semua contest yang aku buat di blog Denaihati ni. Antara contest yang sedang berjalan selain Weblog Popular 1Malaysia adalah contest penGOMEN terbanyak dan penGOMEN pertama terbanyak untuk bulan Julai. Yang leading sekarang Azizwan dengan jumlah RM310 dan Zul’s Blog berjumlah RM130. Insyallah mana lah tau 5 tahun lagi Denaihati jadi tempat buat duit untuk blogger Malaysia macam Google.

Fadhilat Amal : Firman Allah Al-Ahzab : 21 “Demi sesungguhnya adalah bagi kamu pada diri Rasulullah itu contoh ikutan yang terbaik.”

~Terima Kasih~
Precious – Precious
Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: