Skip to content

Buat Duit dengan Churp Churp

July 31, 2009

Aku tertarik dengan entri blog Megat, Churp Churp, Akhirnya Membuktikan kebolehannya sebab beberapa hari lalu aku join Churp Churp ni pun setelah terbaca di Blog Megat. Kalau yang belum tahu Churp Churp ni adalah satu peluang make money online dengan menggunakan Twitter yang terbaru buatan tempatan untuk pengguna Twitter Malaysia dan Singapore.

Dalam entri tu Megat sangat bersyukur kerana Churp Churp dah mula menghasilkan pendapatan dan tertera di blognya bahawa Megat dah dapat RM1.91. Megat kata Churp Churp ni memang peluang hebat terutama kepada new comer.

Setelah membaca entri Megat ni aku jadi excited nak tengok income aku..semuga Jumaat ni membawa rezeki untuk aku…insyallah. Setelah aku log in akaun Churp Churp… terbelalak jugalah mata aku…betul ke ni!!!

Alhamdulilla syukur…sesungguhnya ini yang dikatakan rezeki yang tidak disangka-sangka tetapi mesti usaha…yang belum join …jom lah join @ Churp Churp.

Fadhilat amal : Firman Allah surah At-Thalaq 2-3 : “Siapa yang bertaqwa (Taat) terhadap Allah, nescaya Allah tunjukkan kepadanya jalan keluar (dari kesulitan) dan Allah akan beri ia rezeki dengan jalan yang tidak disangka-sangka.”

~Terima Kasih~
Megat – Megat
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: