Skip to content

Contest khas BULAN MERDEKA, MALAYSIA.

August 11, 2009

Seperti yang dijanjikan Denaihati akan melancarkan contest khas bulan Merdeka.

1. Jika untuk pelawat ke 22,222 tiada pemenang tetapi tidak untuk pelawat ke 33,333. Ucapan tahniah kepada Precious kerana telah berjaya menjadi pelawat ke 33,333 dan memenangi hadiah RM30. Terima kasih tak terhingga kepada semua pelawat-pelawat yang lain khasnya yang meninggalkan jejak melalui komen-komen yang bernas. Kepada yang tidak berjaya tunggu peluang menjadi pelawat istimewa ke 44,444.

2. Terima kasih kepada Al Ansar Propertis Sdn Bhd (Projek Garden Villa, Klang) kerana sudi menjadi penaja kepada contest khas bulan MERDEKA. Contest ini mudah sahaja. Setiap komen yang mengikut syarat di entri bermula 1/8 – jam 12.59 malam 31/8/2009 akan dibayar sebanyak RM0.20. Syaratnya mudah, setiap komen mesti sekurang-kurangnya 7 perkataan dan minimum untuk cash out adalah RM10 (memudahkan untuk bank in cash di mesin ATM..heee) atau sekiranya tak mahu cash out boleh iklankan blog di Denaihati selama 2 bulan.

3. Terima kasih juga kepada Anisha Online Mall (Pemborong Stokin Wudhu Berkualiti) kerana sudi menaja hadiah khas (belum dimaklumkan) untuk komen yang paling menarik sepanjang bulan Merdeka (menyahut cabaran Rizal dan Azizwan lah ni). Anisha Online Mall (Pemborong Stokin Wudhu Berkualiti) akan memilih komen yang paling menarik dan keputusan adalah muktamat.

4. Contest untuk penGOMEN terbanyak dan penGOMEN pertama terbanyak berjalan seperti biasa sila rujuk di penGOMEN paling ngetop.

 5. Untuk menjawab soalan Azizwan, mana-mana blog samada blog yang dicalonkan atau blog mempromosi contest Weblog popular 1Malaysia yang tersenarai di 4 ranking utama di google.com.my akan dikira sebagai pemenang.

Fadhilat Amal : Firman Allah swt : “Siapa yang bertakwa kepada Allah niscaya Dia akan membukakan jalan keluar baginya. Dan Dia memberinya rezeki dari arah yang tidak disangka-sangkanya. Dan barang siapa bertawakal kepada Allah, niscaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan-Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi setiap sesuatu” – Ayat 2,3 Al-Talaq 

~Terima Kasih~
Zul – Zul’s Blog
Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: