Skip to content

Joom Buat DUIT RAYA

August 15, 2009

Puasa dah dekat,, Raya tak lama lagi. Aku menyahut cabaran Preciuos untuk buat DUIT RAYA. Jadi kepada kawan-kawan yang berani menyahut cabaran ini boleh lah teruskan tetapi yang was-was tengok jelah samada kami untung beratus-ratus atau rugi modal. Jadi dah kebetulan aku buat entri buat DUIT RAYA ni aku terus bagi 2 peluang buat DUIT RAYA.

1. Peluang pertama ni aku follow Precious, sistem mudah je kita daftar dan bayar RM5 yang kita bayar terus kepada sponsor kita jadi untuk kes aku ni aku bayar terus ke akaun Precious. Jadi kalau kawan-kawan join aku 100% bayar terus kepada aku tiada fee untuk admin jadi kalau kita rugi pun RM5 je lah…

Kepada yang nak meyahut cabaran cari DUIT RAYA klik @ http://www.danaraya.com/?id=denaihati

2. Peluang kedua ni aku dah join beberapa minggu tetapi ni lah kali pertama aku promosi. Sistemnya hampir sama tapi beza sikit dengan DanaRaya.com. Untuk join MYRM10.com kita perlu bayar RM10 sekali sahaja kepada admin kemudian setiap kawan-kawan yang join level pertama kita dapat RM4 dan setiap kawan level 2-10 kita dapat RM0.50 untuk setiap member baru. Setakat ni aku dah balik modal menunggu untung je. Jadi kalau kawan-kawan join risikonya hanya RM10 sahaja. Prestasi MyRM10 , 24 Dec 2008 – 1 Ogos 2009! 7300 Ahli selama 9 Bulan !! Jumlah PAYOUT terkini : RM30,456.00

Kepada yang nak mengambil risiko cari DUIT RAYA klik @ http://myrm10.com/10866

Fadhilat Amal : Nabi saw bersabda : Tidak ada hari di mana para hamba berpagi-pagi beribadah (bersedekah) melainkan ada 2 malaikat yang turun, yang satu mengatakan ‘Wahai Allah, berilah ganti bagi orang yang berinfaq dan yang lainnya mengatakan, ‘Wahai Allah, berilah kerusakan bagi orang yang kikir.”

~Terima Kasih~
x-po – Aku x-po
Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: