Skip to content

Buat Duit dengan blog ANDA

August 17, 2009

Aku dapat 2 komen yang menarik perhatian dari teman-teman :

@ Unwanted : admin, mintak tolong ajarkan bagaimana letak adverlets kat sebelah kanan-bawah blog leh tak.? 
@ Azizwan : yer la.. aku pun nak tahu ni. huhu.. slama aku ber’blog ni, kat blog bro ni ler first time aku nengok iklan advertlets boleh tepek kat area tu.. mula2 aku ingat advertlets sedia script utk area tu tp cari punya cari tak jumpa plak.. kui3..

Nak cerita lah sebenarnya aku ni bukan pandai sangat nak buat tutorial ni terutama nak buat box untuk masukkan code html ni…tiba-tiba macam diseru-seru Precious buat entri Tutorial buat blog button yang sememangnya aku tercari-cari ni. Jadi dengan sukanya aku pun mencubalah ilmu yang diajar tu dan nampaknya berjaya …alhamdulillah.

Sebelum aku nak buat tutorial aku nak balas balik komen Unwanted dan Azizwan, tu lah entah macam mana suatu petang Allah ilhamkan idea untuk letak iklan advertlets di kaki kanan blog ni. Hasilnya alhamdulillah income advertlets meningkat agak laju juga. Tapi saja nak tahu feedback dari kawan-kawan adakah iklan tu menganggu atau tidak?

Untuk Unwanted dan Azizwan serta yang berminat sila klik tutorial Cara Mudah Letak Iklan. Selamat mencuba.

Fadhilat Amal : Sabda Nabi saw : “Kebaikan di dunia dan akhirat beserta ilmu dan kemuliaan di dunia dan akhirat juga beserta ilmu. Seseorang yang alim (berilmu) lebih besar keutamaannya di sisi Allah swt dari pada seribu pejuang yang mati sahid.”

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: