Skip to content

Weblog Popular 1Malaysia suatu KeJayaan atau KeGagalan

October 31, 2009

Hari ini hari terakhir contest Weblog Popular 1Malaysia. Tepat jam 11.59 pm malam ini secara rasmi contest akan ditutup. Terima kasih kepada 90 weblog yang ikut serta contest dan 20 weblog yang dicalonkan sebagai Weblog Popular 1Malaysia. Insyallah dalam tempoh 2 minggu keputusan Contest Weblog Popular 1Malaysia akan diumumkan.

Ini adalah percubaan pertama aku organise contest yang bersekala besar itu pun atas sokongan kawan-kawan bisnis yang sudi nak menjadi sponsor (Jangan lupa baca Berita Harian page 30 ada cerita Saudacare). Terima kasih juga kepada semua cadangan dan feedback dan antara yang menarik adalah Honest Review daripada Mysuperkids. Insyallah aku akan ambil beberapa panduan yang baik untuk next contest. Dalam dunia bisnis ini tips yang paling penting untuk berjaya adalah mesti BERANI GAGAL. KEGAGALAN adalah pengalaman yang sangat mahal untuk kejayaan di masa depan. Mereka yang tidak BERANI GAGAL pasti tidak akan bertemu dengan KEJAYAAN.

Banyak juga pengalaman manis selama menjalankan contest Weblog Popular 1Malaysia. Ketika aku memulakan contest ini apabila taip keywords Weblog Popular 1Malaysia di Google.com.my tiada lansung resultnya tetapi hari ini telah menghasilkan lebih daripada 200 ribu pencarian. Yang paling manis sekali aku kenal semakin banyak blog hebat dan ramai teman-teman baru antaranya Precious, Kak Jie, X-PO, Kak long, Mombloggersplanet, Mysuperkids, Emilayusof serta merapatkan lagi hubungan dengan teman-teman lama Azizwan, Rizal dan Zul (maaf kalau ada yang tak tersebut nama). Semua link peserta contest akan diabadikan di blogroll dengan header Weblog Popular 1Malaysia.

Walauapa pun tujuan kita berBlogging samada Hobi, berDiary, berSosial, Buat Duit dan berDakwah semuga suatu hari nanti akan ada weblog yang menyertai dan yang dicalonkan akan benar-benar menjadi WEBLOG POPULAR 1MALAYSIA. Kepada teman-teman jangan lupa terus singgah di blog ini kerana ada banyak insentif disediakan dan insyallah akan ada lagi kontest berskala besar. Aku pasti akan merindui contest Weblog Popular 1Malaysia.

Update DapatWang.Com

Sudi-sudilah klik link atau banner di atas untuk bantu aku dapat RM0.30 @ http://www.dapatwang.com/?id=denaihati  dan jangan lupa juga bantu-bantu klik link teman-teman yang dah join @ Buat Duit dengan DapatWang.com

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: