Skip to content

Dapat Wang Segera

November 2, 2009

Maaf entri ini KHAS untuk teman-teman yang dah join atau akan join projek bisnis online baru DapatWang.com. Bisnis online ni sememangnya perlu keBERANIAN kerana tak mustahil lansung hari ini kita join besok website dah hilang. Jadi kita kena mesti anda keBERNIAN dan join dengan jumlah modal yang kita mampu untuk hilang sahaja. Tapi tulah dalam dunia bisnis ni orang kata High Risk High Return. Jadi tepuk dada tanya hati jangan ikut emosi.

Strategi kumpulan kita mudah sahaja iaitu setiap yang join akan disenaraikan dientri ini. Tugasan setiap ahli adalah datang MELAWAT ke entri ini setiap hari dan KLIK LINK yang disenaraikan untuk melayakan setiap ahli mendapat income yang layak untuk mereka. Aku akan update senarai teman-teman yang dah aktifkan akaun mereka. Untuk teman-teman yang dah join jangan lupa tinggalkan LINK anda diruangan komen entri ini.

Contoh Bonus :
1. Oktober (join 29/10/09)

2. November (latest update)

Contoh Bank Statement :

This is to inform you that BRAIN SUCCESS SOLUTION has transferred RM50.12 to your Maybank account for Dapatwang Komisyen on 10/31/09 07:08:24 via Maybank2u.com.

Senarai teman-teman (Minta bantuan teman-teman klik link dibawah untuk menyumbang income kepada kami semua – jasa kalian insyallah dibalas Allah dengan Pahala) :

1. http://www.dapatwang.com/?id=denaihati
2. http://www.dapatwang.com/?id=truebiz
3. http://www.dapatwang.com/?id=easi-money
4. http://www.dapatwang.com/?id=info
5. http://www.dapatwang.com/?id=html
6. http://dapatwang.com/?id=rose2009
7. http://www.dapatwang.com/?id=nitazakaria

Kepada teman-teman yang nak join syarat pertama MESTI BERANI GAGAL dan jangan sesekali menyalahkan orang lain bila gagal, tu namanya belum rezeki. Kepada yang dah join kita doa sama-sama semuga Allah murahkan rezeki kita. Kepada ahli yang tersenarai JANGAN lupa klik sekali sehari pada setiap link yang tersenarai. Kepada yang BERANI nak mencuba sila klik @ http://www.dapatwang.com/?id=denaihati. Ingat Kita manusia berusaha tapi rezeki Allah yang bagi.

~Terima Kasih~
Precious – Weblog Popular 1Malaysia
Advertisements
One Comment leave one →
  1. waheeda permalink
    December 13, 2009 11:41 pm

    salam…saya juga ahli dapatwang..tp sy belum start promosi lagi coz saya lihat dalam website tu byk iklan2 porno dan lucah..iklan terbaru adalah 102 POSISI SEKS GABUNGAN 4 KITAB tu..terkejut sy melihat isinya..saya ingatkan banner itu adalah gimik ahli dapatwang semata2 utk dapat klik..tp mmg isinya ttg seks beserta gambar2 lucah..betul..kita berusaha tp rezeki ALLAH swt yg bg..tp..halal ke rezeki dgn cara tu?dengan menyebarkan gambar2 mcm tu?ape pendapat kwn2 semua..waheeda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: