Skip to content

Yang Terbaik Sepanjang Oktober

November 9, 2009

Yang ditunggu sudah tiba. Alhamdulillah jumlah komen bulan Oktober bertambah dan yang paling penting semakin ramai penGOMEL baru yang meninggalkan jejak di blog DENAIHATI. Jumlah keseluruhan komen adalah 712 yang bernilai RM142.20.

Perjuangan untuk menjadi penGOMEL Pertama juga semakin sengit. Berikut antara yang berjaya menjadi penGOMEL pertama Precious(3), AzharSalleh(1), Eliss(1), Zara(2), Rizal(1), Uruchimaru(1), Sitisifir10(1), Azis(1), Rosse(1), Azizwan(1), Kaklong(1), RatuSalju(1) dan Azuan(1). Pemenangnya tak lain dan tak bukan Puan Precious dan hadiahnya adalah iklan banner selama sebulan di blog DENAIHATI.

3 orang penGOMEL terbanyak pulak jatuh kepada Precious(124) menang RM50 manakala Rizal (116) dan X-PO(116) mempunyai jumlah komen yang sama maka aku campurkan hadiah 2 dan ke 3 dan bahagikan 2 jadi sorang dapat RM25.

4 orang berjaya cash out insentif komen iaitu Precious sebanyak RM24.80, Rizal dan X-PO sebanyak RM23.20 setiap seorang serta Azizwan sebanyak RM14.80. Baki sebanyak RM56.40 akan diinfakkan untuk projek Pembinaan Sekolah Menengah Agama Ghufran.

Ucapan tahniah juga kepada Azizwan yang telah menang RM55 kerana menjadi pelawat bertuah yang ke 55,555. Kepada yang tak berjaya tunggukan angka keramat 66,666.

Terima kasih juga kepada blogger hebat yang sudi tinggalkan jejak komen seperti Zul (aku menang contest zul lah), Jejaktrend, Topo, Megat, Kak Jie, Cikgu PJLadyjavaDilot dan ramai lagi yang tak tersebut. Alhamdulillah juga dengan keywords Mantik Hani (Al Fatihah) blog ini juga bisa dijelajahi beberapa blogger dari Indonesia seperti Anazkia (makaseh mbak). Aku juga bersyukur PageRank (PR) blog DENAIHATI juga dah up ke PR3 setelah sangkut kat PR2 agak lama.

Tidak lupa juga terima kasih kepada semua yang join contest Weblog Popular 1Malaysia. Insyallah dalam beberapa hari lagi keputusan akan diumumkan. Tungguuuuu ….

IKLAN : Kami ingin berkongsi link hebat ini. Hanya Klik boleh dapat Wang! Ramai dah bersama team BERANI GAGAL. Anda bila lagi. Detail @ Dapat Wang Segera

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: