Skip to content

Hadiah untuk PENGUNJUNG ke 66,666

December 1, 2009

1. Posting ni khas untuk menunggu PENGUNJUNG yang ke 66,666 mungkin hari ini atau esok. Sebagai tanda terima kasih kepada pelawat yang ke 66,666 aku akan hadiahkan token sebanyak RM66. Apa yang perlu ANDA  buat adalah copy pastekan Visitor Counter yang menunjukkan angka 66,666 dan buat satu posting di blog ANDA dan kirimkan komen berserta linknya di posting ini. Bagi yang tak berjaya tunggu NEXT…angka ke 77,777.

2. Aku syok baca TAG BM kat blog bro Rizal. Berminat nak buat tapi kerana kesuntukan masa aku tangguhkan buat sementara. Kepada yang berminat terus je blog bro Rizal.

3. Aku sedang usaha interview 2 blogger hebat yang menang hadiah Weblog Popular 1Malaysia. Tunggu ya!!!

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: