Skip to content

HIDUP BERANI UNTUK GAGAL update syarat

December 6, 2009

Hari ini adalah hari ke 5 contest “HIDUP BERANI UNTUK GAGAL“. Dengan rasa rendah diri aku sangat terharu dengan sambutan yang diterima. Yang sungguh tidak disangka ramai sungguh blogger-blogger HEBAT yang turut serta contest dan insyallah lebih ramai lagi yang akan ikutan. Tak kurang juga banyak pengisian contest yang menarik dan pasti boleh merangsang MINDA BAWA SEDAR pembaca-pembaca. Insyallah dengan izin ALLAH swt contest “HIDUP BERANI UNTUK GAGAL” akan memberi kesan jangka panjang kepada sebahagian blogger yang terkesan dengan pengisian yang ditulis oleh peserta contest.

Aku menerima beberapa pertanyaan daripada dalam dan luar negara yang berminat dengan contest ni berkaitan dengan ranking di Google.com.my.  Mengikut syarat yang telah aku buat menyatakan bahawa contest ini terbuka untuk Satu Dunia Melayu maknanya bukan sahaja untuk blogger Malaysia tetapi mengapa menggunakan sesawang pencarian Google.com.my? Jadi aku nak buat sedikit perubahan pada syarat iaitu :

Contest mudah sahaja iaitu dipenghujung contest (tarikh penutup akan diumumkan kemudian), blog yang tersenarai di sesawang pencarian Google.com menggunakan page the web berdasarkan browser FireFox dengan kata kunci HIDUP BERANI UNTUK GAGAL.

Menjawab respond daripada Josh Lim : Untuk makluman contest ini terbuka kepada semua bangsa bukan sahaja untuk orang Melayu dan diterima dalam bahasa Melayu, English dan Indonesia dengan mengekalkan kata kunci “HIDUP BERANI UNTUK GAGAL“.

Tahniah kepada Taufidris yang telah berjaya menjadi peserta ke 25 yang melayakan untuk menang hadiah bernilai RM50. Insyallah ramai lagi akan mendapat rezeki daripada contest ini dengan bermacam hadiah-hadiah terkejut.

Kepada yang ingin turut serta sila terus ke contest “HIDUP BERANI UNTUK GAGAL“.

Ramai manusia GAGAL dalam hidup kerana mereka GAGAL MERANCANG UNTUK BERJAYA.

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: