Skip to content

Pengalaman main dengan jiran

December 28, 2009

Aku tengah tak abis fikir ni macam mana ada pelawat blog ni yang singgah dengan menggunakan keywords yang seksi (seksi ke???).

1. Pengalaman main dengan jiran
2. Ronaldo buat seks dengan teman wanita

Aku memang pernah buat entri Pengalaman Berjiran Wanita Bujang dan Ronaldo senilai RM462juta .. Anda berapa? tapi tidak pulak kena mengena dengan 2 keywords tersebut.

Ada seorang teman @Twitter yang tanya samada aku ada jual ubat kuat ke? Bagus juga soalan ini , macam idea bagus je untuk projek 2010.

Keywords yang mengungguli mengikut senarai tetap Hidup Berani Untuk Gagal. Dah join ke contest?

Terima kasih @whose12, @LadyCaja, @jhr3844, @zulfaizuddin, @azli840512, @neyrashazeyra, @kidzoasis, @sarahata, @tinijamal, @shutterd8speaks, @azrin619, @coltfirearms, @cekebui, @fatinhariz, @pisaublog, @bluedianthus, @ziefauzi, @reyanna2u, @lizarazak, @eryati, @Hanzuk, @udgaya20, @ketuk_angel, @mrbintang dan @kmzack kerana follow Sponsored Tweets.

@Tunggukan projek besar Denaihati untuk 2010.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: