Skip to content

Selamat TINGGAL blogku sayang

December 31, 2009

2009 akan melabuhkan tirai. Berbagai kenangan akan ditinggalkan menjadi sebahagian daripada sejarah hidup. Yang Baik dijadikan teladan Yang Buruk dijadikan sempadan. Setiap peristiwa yang berlaku samada yang baik atau buruk pasti ada HIKMAHnya. Marilah kita mulakan 2010 dengan NIAT yang baik dan betul untuk menentukan perjalanan 2010. Tanpa NIAT maka kehidupan 2010 akan menjadi KUN FAYAKUN maka jadilah atas kehendak Allah.

Blog ini juga telah melalui berbagai peristiwa sepanjang 2009 dan terlalu banyak ILMU yang telah aku pelajari sebagai blogger hingusan. Dengan rendah diri dimaklumkan bahawa ini adalah entri kedua terakhir aku bersama blog ini. Aku akan melangkah ke tahun 2010 dengan NIAT baru untuk menempuh dunia realiti yang penuh mencabar. Langkah 2010 mesti diatur dengan baik dengan AZAM yang kental dan semangat HIDUP BERANI UNTUK GAGAL.

Kepada semua peserta contest Hidup Berani Untuk Gagal tunggukan pengumuman seterusnya. Kepada yang belum join masih belum terlambat untuk turut serta. Menang kalah bukan persoalannya tetapi sumbangan kita kepada UMAH melalui keywords HIDUP BERANI UNTUK GAGAL insyallah akan merangsang hamba Allah diluar sana yang memerlukan suntikan motivasi daripada kita.

Doakan segala perancangan aku dipermudahkan Allah swt. SELAMAT TAHUN BARU 2010.

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: