Skip to content

Selamat TINGGAL Denaihati.Blogspot.Com jasamu TETAP dikenang

January 8, 2010

Hari yang dinantikan telah tiba. Ini adalah entri terakhir daripada blog ini untuk tatapan umum. Sedih juga untuk meninggalkan blog yang telah dibina dengan keringat, bersengkang mata dan memulas minda selama lebih satu tahun sehingga mencapai PR3, ranking Alexa 365K, 352 Google followers, 141 Mybloglog followers dan lebih daripada 550 subscribers.

Keputusan telah dibuat untuk HIJRAH daripada baik kepada yang lebih baik. Terima kasih kepada semua teman-teman yang telah memberi sokongan dan teguran untuk meneruskan kelansungan secebis blog yang masih banyak untuk belajar. Semuga ada sedikit ILMU yang teman-teman perolehi daripada Yang Terbuku Di Hati.

Alhamdulillah setelah berhempas pulas selama 2 minggu, bermula hari ini aku akan memulakan langkah baru dalam dunia blog di rumah baru DENAIHATI.COM dengan perjuangan yang baru.

Blog ini tidak akan ditutup sepenuhnya tetapi akan lebih bersifat peribadi dengan cerita-cerita peribadi. Kepada teman-teman yang ingin terus bersama jangan lupa gantikan link Denaihati di bloglist ANDA dengan http://denaihati.com. Kepada peserta contest Hidup BErani Untuk Gagal dan yang terbaik Disember tunggukan pengumuman di DENAIHATI.COM.

Selamat tinggal http://denaihati.blogspot.com dan selamat datang ke http://denaihati.com.

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: